Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece persoane au fost transportate la spital, în urma coliziunii dintre un microbuz şi un autoturism pe DN6 Bucureşti – Alexandria

accident

Un microbuz în care se aflau 16 persoane s-a ciocnit violent cu un autoturism, duminică, în judeţul Giurgiu. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de intervenţie. Potrivit IGSU, zece dintre persoanele implicate în accident au fost persoane transportate la spital. Unul dintre răniţi a fost preluat cu elicopterul SMURD. În total, 17 persoane au fost implicate în accident, potrivit news.ro.

UPDATE - Potrivit IGSU, zece dintre persoanele implicate în accident au fost persoane transportate la spital. Unul dintre răniţi a fost preluat cu elicopterul SMURD.

În total, 17 persoane au fost implicate în accident. Dintre acestea, 13 erau pasageri în microbuz şi patru se aflau în autoturism.

UPDATE – Primele date de la locul accidentului arată că opt persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE - Accidentul pe drumul naţional 6, s-a produs în localitatea Stâlpu, unde un microbuz cu 16 pasageri şi un autoturism cu 4 ocupanţi au intrat în coliziune.

Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie în contextul numărului mare de persoane implicate.

La faţa locului acţionează o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple (dintre care una din cadrul ISU Teleorman), cinci ambulanţe SAJ şi elicopterul SMURD.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN6 Bucureşti – Alexandria, localitatea Stâlpu(jud. Giurgiu), a avut loc o coliziune între un microbuz şi un autoturism.

Traficul rutier este oprit total, pentru aproximativ 40-60 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.