Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de echipe de intervenţie din Constanța acţionează în urma inundaţiilor produse din cauza ploii torenţiale

inundatii

Zeci de echipe de intervenţie acţionează, marţi seară, în urma inundaţiilor produse din cauza ploii torenţiale în localităţi mai ales din sudul judeţului, a informat Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa, potrivit Agerpres.

"Precipitaţiile abundente înregistrate în judeţul Constanţa astăzi, 7 iulie 2020, au condus la acumularea unor cantităţi însemnate de apă pe unele străzi, depăşind în anumite zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare. La Dispeceratul societăţii s-au înregistrat până la această oră aproximativ 40 de reclamaţii, primite cu preponderenţă din sudul judeţului, respectiv din municipiul Mangalia, cele mai afectate fiind bd. Callatis şi străzile 1 Decembrie 1918, Marin Ionescu Dobrogeanu, Portului şi George Enescu. Sesizări au fost transmise şi de către abonaţii din localităţile Costineşti, Tuzla, Eforie Nord, dar şi din Năvodari, Medgidia şi din municipiul Constanţa, fiind afectate cu precădere cartierele Coiciu, Palas, Tomis 3 şi Zona Centrală", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de RAJA Constanţa.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa

Conform sursei citate, în prezent zeci de echipe de intervenţie, dotate cu wome, vidanje şi motopompe de mare putere, acţionează în zonele afectate din întregul judeţ, pentru rezolvarea tuturor solicitărilor primite la Dispeceratul Central. De asemenea, s-a intervenit şi pentru degajarea tramei stradale, în special pentru curăţarea grătarelor de preluare a apelor pluviale, blocate cu diversele aluviuni şi resturi vegetale aduse de apă în urma vijeliilor puternice.

În municipiul Mangalia angajaţii RAJA acţionează alături de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru scoaterea apei din subsolurile inundate.

"Solicităm tuturor abonaţilor care se confruntă cu probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare să sesizeze aceste aspecte la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.924, urmând ca echipele noastre să acţioneze în cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor situaţiilor înregistrate", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.