Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de gospodării inundate în zona de munte a judeţului Vrancea

inundatii râu

Zeci de gospodării au fost inundate, marţi seara, în zona de munte a judeţului, în urma ploilor torenţiale, la Vrâncioaia, Bîrseşti şi Negrileşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, potrivit agerpres.ro.

"În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase din zona de munte a judeţului Vrancea, avertizate cu Cod roşu, SVSU Vrâncioaia intervine în satul Poiana, comuna Vrâncioaia pentru evacuarea apei dintr-o curte, SVSU Bârseşti intervine în satul Topeşti pentru evacuarea apei din şase gospodării, iar SVSU Negrileşti intervine la circa 40 de gospodării inundate", a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, drumul judeţean 205 D din localitatea Paltin este blocat de aluviuni pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri, putându-se circula doar pietonal în zonă. Pentru gestionarea situaţiei, intervine SVSU Paltin.

De asemenea, pe DN 2D traficul este îngreunat de aluviuni pe raza comunei Bârseşti, iar pentru gestionarea situaţiei intervine Secţia Drumuri Naţionale şi SVSU Bârseşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.