Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de morți și răniți în urma avalanșelor, alunecărilor de teren și a condițiilor meteo severe din timpul iernii în Pakistan și Afganistan

china, alunecari de teren

Cel puțín 130 de persoane și-au pierdut viața și alte zeci sunt date dispărute în urma avalanșelor, alunecărilor de teren și a condițiilor meteo severe din timpul iernii în zonele montane din Pakistan și Afganistan, potrivit The Guardian, potrivit Mediafax.

În Pakistan în ultimele zile, cel puțin 93 de persoane au murit și alte 76 au fost rănite, iar altele sunt în continuare dispărute, în timp ce în Afganistan 39 de oameni au decedat, au anunțat autoritățile din ambele țări.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

Cea mai afectată regiune este Kashmirul pakistanez, unde 62 de persoane și-au pierdut viața, iar 10 sunt date dispărute, a anunțat autoritatea locală pentru gestionarea dezastrelor.

În regiunea Neelum Valley din Kashmir, căderile masive de zăpadă au cauzat numeroase avalanșe în urma cărora cel puțin 19 au murit. ”Zece persoane sunt în continuare dispărute”, a precizat autoritatea pentru dezastre.

Meteorologii au avertizat că vremea rea va continua.

Avalanșele și alunecările de teren sunt frecvente în Pakistan în perioada iernii, drunurile in zonele montane fiind blocate și comunități întregi izolate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.