Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de pompieri şi voluntari intervin pentru stingerea incendiului din pădurea Măgura

www.alba24.ro
incendiu vegetație Apuseni

Zeci de pompieri şi voluntari continuă intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit, luni, în pădurea Măgura, din apropierea oraşului Cisnădie, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, intervenţia este îngreunată din cauza condiţiilor meteorologice, configuraţiei terenului şi accesului greu la sursele de alimentare cu apă.

Citește și: Un ministru PSD iese la atac în pline audieri în Parlament: Raluca Turcan și Roberta Anastase, la un pas de a prelua destinul României

"Incendiul se manifestă în continuare cu precădere la litiera pădurii pe zone abrupte şi greu accesibile. Intervenţia pompierilor militari se desfăşoară cu dificultate având în vedere relieful din zonă şi focarele care se reaprind în condiţiile de vânt. De asemenea, transportul apei este efectuat de la aproximativ 3 km (vermorele, rezervoare de apă mobile) cu ajutorul autoturismelor off-road. În momentul de faţă intervin la faţa locului peste 40 de pompieri militari din cadrul ISU Sibiu, precum şi un număr mare de membri ai Ocolului Silvic şi SVSU, împreună cu cetăţeni voluntari", precizează reprezentanţii ISU Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.