Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zegrean, reactie la atacul PSD la un judecator CCR: Ajungem iar la atacuri din toate directiile

zegrean

PSD a depus o sesizare la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor in care contesta modul in care a fost ales judecatorul CCR Stefan Minea, in baza hotararii Curtii privind votul in cazul Sova. PSD arata ca judecatorul a fost ales cu majoritate calificata (majoritatea parlamentarilor), desi, spun ei, ar fi fost nevoie de o majoritate simpla (majoritatea parlamentarilor prezenti) care fusese intrunita initial pentru un alt judecator propus.

Întrebat despre aceasta situatie, Augustin Zegrean a raspuns: "Nu mai țin minte cum a fost, chiar nu știu. Ei au făcut-o, ei să o desfacă. Nu știu dacă e bine sau nu, habar nu am", informeaza romaniatv.net.

Citeste si: PSD lovește în CCR: Un judecător de la Curtea Constituțională e vizat

Şeful Curții Constituționale nu crede că acest caz ar avea vreo legătură cu situația senatorului PSD, Dan Șova. În schimb, a precizat Zegrean, că acest subiect afectează CCR, deoarece judecătorii de aici sunt atacați din toate părțile.

"Discuția asta ne afectează pe toți. Ajungem iar in situații ca în 2012 în care ne atacau din toate direcțiile. Politicienii văd că nu învață din istorie (...) Vi se pare normal ca după 5 ani să vii ca să vezi cum a fost numit un judecător la CCR?", a conchis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.