Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenki, discurs la Consiliul de Securitate al ONU: 'Zeci de mii de persoane sunt lipsite de energie... Acestea sunt, în mod clar, crime împotriva umanității'

hotnews.ro
zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat Rusia de crime împotriva umanităţii, după ultima rundă de bombardamente cu rachete care au vizat infrastructura energetică a ţării şi au provoc at întreruperi de curent în întreaga ţără, informează Rador.

Adresându-se reuniunii de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU, Volodimir Zelenski a spus că Rusia distruge metodic oraşele ucrainene prin atacuri nediscriminatorii. "Spitalele, şcolile, transportul public, cartiere întregi - toţi suferă din cauza terorii ruse, care a dus la o cădere totală a sisemului energetic electric, nu numai în Ucraina, dar şi în ţara vecină, Republica Moldova. Şi asta în timp ce temperaturile sunt sub zero grade. Zeci de mii de persoane sunt lipsite de surse de energie, de electricitate şi căldură, sunt lipsite de apă. Acestea sunt, în mod clar, crime împotriva umanităţii", a declarat Volodimir Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.