Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski caută bani la București, iar în Ucraina doi oficiali din Ministerul Apărării sunt suspectaţi că au deturnat banii pentru armament

ssatipura.com
rusia ucraina

Zelenski căută bani la București, iar în Ucraina doi oficiali din Ministerul Apărării sunt suspectaţi că au deturnat banii pentru armament

Doi oficiali ucraineni de la Ministerul Apărării sunt suspectaţi de faptul că au deturnat şase milioane de euro la achiziţionarea de veste antiglonţ, anunţă marţi un organ anticorupţie, Biroul de Anchetă de Stat, un nou dosar de corupţie într-o ţară care înfruntă invazia Rusiei, relatează AFP.

Biroul anunţă că un fost adjunct al ministrului Apărării însărcinat cu logistica apărării şi directorul Departamentului Aprovizionării din cadrul ministerului sunt suspectaţi de ”deturnări şi abuzuri de putere la scară mare”.

ZELENSKI LA BUCUREŞTI, LA DISCUŢII CU IOHANNIS

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat marţi că a sosit în România, la discuţii cu omologul său român Klaus Iohannis.

Această primă vizită în România a lui Zelenski are loc după ce mai mulye bombardamente ruseşti au vizat porturi ucrainene de la Dunăre, situate la frontiera cu România.

”Am ajuns la Bucureşti, în România, pentru a discuta cu Klaus Iohannis şi pentru a ne consolida relaţiile de bună vecinătate”, a anunţat pe X Zelenski.

El i-a mulţumit lui Iohannis pentru susţinerea sa împotriva Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.