Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski cere din nou interzicerea importurilor de petrol din Rusia: Ucraina nu are timp să aştepte. Libertatea nu are timp să aştepte

Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut din nou, într-un discurs adresat naţiunii, interzicerea importurilor de petrol din Rusia.

"Ucraina nu are timp să aştepte. Libertatea nu are timp să aştepte. Când tirania lansează agresivitate împotriva a tot ceea ce menţine pacea în Europa, trebuie luate măsuri imediat. Este necesar să acţionăm într-un mod principial. Şi embargoul petrolului ar trebui să fie primul pas. La nivelul tuturor democraţiilor, întregii lumi civilizate. Atunci Rusia va simţi asta. Atunci va fi un argument pentru ei - să caute pacea, să oprească violenţa fără rost", a declarat el.

"Lumea democratică poate renunţa cu siguranţă la petrolul rusesc şi îl poate face toxic pentru toate celelalte state", a afirmat Zelenski.

El a mai spus că scopul coaliţiei anti-război este de a pune capăt războiului "cât mai curând posibil", nu doar ca o "datorie morală a tuturor democraţiilor, ci ca o strategie de apărare pentru fiecare stat civilizat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.