Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski justifică naționalizarea companiilor asociate cu unii oligarhi cotroversați: 'Trebuie să ne eliberăm pământul!'

businessmagazin.ro
zelenski

Naționalizarea unor companii e necesară pentru Ucraina deoarece contribuie la „nevoilor urgente ale sectorului nostru de apărare”, a transmis Volodimir Zelenski, după decizia de naționalizare a mai multor companii asociate cu oligarhi controversați din Ucraina (vezi și: Ucraina naționalizează averile oligarhilor - Patru mari companii trec în proprietatea statului.

„Respingerea noastră asupra inamicului trebuie să fie cât mai eficientă și coordonată posibil. La o reuniune a Statului Major al Comandantului-Șef Suprem, a fost luată decizia de a transfera activele întreprinderilor importante din punct de vedere strategic în proprietatea statului: JSC Motor Sich, PJSC Zaporizhtransformator, PJSC AvtoKrAZ, PJSC Ukrnafta, PJSC Ukrtatnafta.

Astfel de demersuri, care sunt necesare pentru țara noastră în condiții de război, sunt efectuate în conformitate cu legile în vigoare și vor contribui la asigurarea nevoilor urgente ale sectorului nostru de apărare.

În aceste vremuri dificile, trebuie să ne îndreptăm toate forțele pentru a ne elibera pământul și poporul, pentru a sprijini armata ucraineană. Să rezistăm! O sa castigam!”, a spus Zelenski, pe pagina sa de Telegram.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.