Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea, mesaj dur pentru colegii sai din Parlament

comisie

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a avut un mesaj dur vineri la Parlament pentru colegii sai parlamentari care nu lucreaza potrivit programului stabilit sau care nu cunosc regulamentul. El s-a referit punctual la situatia Comisie Juridice convocata de urgenta pentru a dezbate legea falimentului personal. Insa dupa prima sedinta ei au creat o subcomisie care urma sa continue lucrarile insa aceasta nu s-ar fi reunit.

"Eu am spus de la bun inceput ca nu putem sa ii convocam in 24 de ore sau in 48 de ore. A fost insistenta membrilor PNL care au spus ca e o chestiune foarte urgenta. Eu ca presedinte al Parlamentului am aprobat. Dumneavoastra ca presa trebuie sa prezentati acei colegi care fiind Parlmanetari nu au venit la Comisie. Cand suntem alesi trebuie sa intelegem un singur lucru - ca poate cateodata viata privata trebuie sa fie limitata daca vrem sa fim deputati si senatori", a spus Valeriu Zgonea.

El a fost intrebat daca motivul pentru care parlamentarii nu au lucrat este faptul ca asteptau inca anumite aprobari de la Biroul Permanent. Valeriu Zgonea a transat insa problema:

"Daca exista vreun parlamentar care nu a citit regulamentul Camerei Deputatilor are doua solutii: fie il citeste, fie pleaca din aceasta functie si vine altul care intelege regulamentul. Trebuie sa inteleaga orice membru al Parlamentului ca nu il poate intreba pe celalalt daca trebuie sa fie prezent la lucrari si nu le-a spus celor care l-au votat 'pot sa ma duc in fiecare zi la Parlament, sau 2 zile nu vin si trei zile vin", a declarat Zgonea aratand ca membrii Comisiei nu trebuie sa intrebe Biroul Permanent daca pot lucra si ce pot discuta, in conditiile in care Conducerea Camerei deja aprobase zilele de joi si vineri ca zile de lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.