Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea: Sunt obligat să opresc moartea partidului

zgonea

Valeriu Zgonea a declarat luni, la sediul central al PSD, că se simte obligat de funcția pe care o deține să oprească moartea partidului, aflat sub povara problemelor unor lideri, făcând aluzie la condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumul.

„Eu cred că PSD trebuie să fie condus de oameni decenți, responsabili și corecți. Mi-am afirmat cu tărie, întotdeauna, principiile și valorile. În interior, cât și public. Să nu ne facem că nu înțelegem: astăzi, împăratul este gol. PSD-ul se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către prăpastie. Este de datoria mea să spun lucrurilor pe nume. Funcția pe care mi-au dat-o colegii mei, într-un Congres, mă obligă să blochez moartea partidului, sub povara problemelor unor lideri,” a declarat Zgonea, potrivit Agerpres.

Președintele executiv al partidului susține că în momentul de față partidul este condus pe o singură voce și că acest lucru poate fi oprit prin asigurarea conducerii interimare de către un om cinstit.

„Eu sunt un om care îmi cunosc limitele. Eu cred că sunt suficient de mulți oameni cinstiți și corecți în acest partid care pot să asigure o conducere interimară. Nu trebuie să-i lăsăm pe cei care astăzi candidează sub povara problemelor liderilor. Este datoria noastră ca partid social-democrat modern, dacă nu vrem să rămânem un partid cu o singură voce — laude conducătorului iubit,” a mai susținut Valeriu Zgonea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.