Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi de FOC pentru fostul primar al Iașiului, Gheorghe Nichita - Află dacă instanța aprobă expertizarea filmării mărturiei fostei sale concubine Adina Roșu

www.romaniatv.net
Gheorghe Nichita Adina Samson

Curtea de Apel București reia, joi, judecata în dosarul de corupție al fostului primar al Iașiului, Gheorghe Nichita, după ce acesta a fost suspendată două luni în baza decretului prezidențial privind starea de urgență pe fondul pandemiei.

Anterior instanța urma să se pronunțe „asupra cererii apelantului intimat inculpat Nichita Gheorghe, prin apărătorii aleşi, de efectuare a unei expertize a suporţilor optici TH 6 şi TH8”.

Concret, este vorba despre suporții optici pe care DNA a înregistrat audio-video mărturia Adinei Roșu, fosta prietenă a edilului, despre care apărarea lui Nichita susține că ar avea porțiuni lipsă.

Citește și: Al doilea proces în care Dragnea vrea DIZOLVAREA PSD Teleorman îi aduce acestuia și PRIMA 'plimbare' la instanță după ridicarea stării de urgență

Anterior acestei cereri Curtea a admis ”cererea de efectuare a unei adrese către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie, formulată de apelantul-intimat-inculpat Nichita Gheorghe, pentru a comunica dacă există fişiere lipsă, în raport cu fişierele deja înaintate instanţei, în ceea ce priveşte înregistrarea audio-video a declaraţiei date de martora Roşu Adina la data de 20.03.2018, şi, în caz afirmativ, se va proceda la ataşarea acestora la dosar”.

Totodată instanța a stabilit atunci cererea de audiere a înregistrărilor audio, indicate de apărare, aflate pe suporţii optici Th3, Th6, Th8 şi Th9,

”Prorogă discutarea probei cu expertiza tehnică a înregistrărilor audio indicate, solicitate de apelantul-intimat-inculpat Nichita Gheorghe, după audierea acestora de către instanţă.

Citește și: Semnal DUR în motivarea condamnării lui Gheorghe Nichita! Judecător: 'Corupţia în rândul funcţionarilor publici trebuie PEDEPSITĂ EXEMPLAR'

Prorogă discutarea probei cu înscrisuri, solicitate de apelantul-intimat-inculpat Nichita Gheorghe, pentru termenul următor, pentru ca reprezentantul Ministerului Public să aibă posibilitatea de a lua la cunoştinţă de conţinutul acestora.

Prorogă discutarea cererii de depunere a transcrierii declaraţiei date de martora Roşu Adina, în dosarul nr. 646/P/2016 al Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie-Secţia de Combatere a Corupţiei, realizate de apărare, cerere formulată de apelantul-intimat-inculpat Nichita Gheorghe, după primirea răspunsului la adresa către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie, mai sus menţionată”, stabiliseră judecătorii înainte de starea de urgență provocată de pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.