Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi de foc pentru tenismenii români de la Wimbledon. Programul românilor în prima zi

rfi.ro
tenis

Este zi de foc pentru tenisul românesc! În prima zi de la Wimbledon vor juca Simona Halep, Marius Copil, Ana Bogdan, dar şi Irina-Camelia Begu.

Simona Halep joacă astăzi la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Favorita numărul 2 va evolua pe terenul 2 contra Marinei Erakovic, nu mai devreme de 15:30 (ora României), meciul fiind al doilea al zilei, după Jo-Wilfried Tsonga şi Cameron Norrie, scrie Digi24.

Pe terenul 4, în al doilea meci, Marius Copil, locul 85 ATP, va evolua cu germanul de 27 de ani Peter Gojowczyk, locul 140 ATP (nu mai devreme de 15:30).

Tot pe acelaşi teren, după meciul lui Copil va urma întâlnirea dintre Ana Bogdan, locul 114 WTA, şi Ying-Ying Duan (China), poziţia 64 în clasamentul mondial (17:30).

Sportiva Irina-Camelia Begu, locul 69 WTA, va juca, în primul tur, cu Naomi Broady (Marea Britanie), poziţia 108 în ierarhia mondială, în al treilea meci de pe terenul 14 (nu mai devreme de 17:30).

În primul tur de la Wimbledon, acolo unde anul trecut a ajuns în sferturi, Simona se va duela cu Marina Erakovic, a doua întâlnire directă dintre cele două, după cea de la US Open 2015. Atunci, românca a mers mai departe, după ce neo-zeelandeza s-a retras la scorul de 6-2, 3-0 pentru Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, ridicată ÎN SLĂVI de englezi: 'E ca o BALERINĂ'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.