Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi ISTORICĂ la PNL: Mircea Ionescu Quintus împlinește 100 de ani

presidency.ro
mircea quintus

Partidul Naţional Liberal îl sărbătoreşte sâmbătă pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani, ocazie cu care formaţiunea îşi reafirmă preţuirea pentru preşedintele său de onoare, de peste 80 de ani membru al partidului, se arată într-un comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO.

„Suntem onorați să fim contemporani cu un simbol al statorniciei, moralității, integrității și liberalismului.

Partidul Național Liberal își reafirmă prețuirea pentru președintele său de onoare, de peste 80 de ani membru al PNL, un reper pentru fiecare membru liberal și pentru fiecare cetățean al României.

Zeci de branduri și-ar fi retras publicitatea de la România TV și Antena 3

Mircea Ionescu Quintus și-a dedicat viața liberalismului, a îndurat temnițele comuniste și munca silnică la Canal. Nu a încetat, în ciuda presiunilor regimului comunist, să fie atașat valorilor liberale. Mircea Ionescu Quintus a fost liderul care a contribuit major la unificarea tuturor facțiunilor liberale de după 1990.

Seniorul PNL a fost și este permanent un factor de echilibru în cele mai importante momente din viața Partidului Național Liberal.

Și astăzi, la aniversarea centenarului, Mircea Ionescu Quintus reprezintă un garant al unității, stabilității și al viitorului Partidului Național Liberal.

Îi dorim multă sănătate și să fie în continuare alături de partid, cu înțelepciunea, umorul, spiritul său blând și vizionar.”, se arată în comunicatul citat.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a fost decorat vineri de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Ofiţer cu prilejul aniversării unui secol de viaţă, în semn de "înaltă apreciere pentru contribuţia remarcabilă la consolidarea unei vieţi politice democratice în România şi pentru dăruirea de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere politice, precum şi pentru exemplul de conduită civică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.