Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi plină de emoție și speranță pentru fetițele româncei ucisă în Spania. Ministrul pentru românii de pretutindeni: Dumnezeu le-a oferit o a doua șansă!

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Cele două fetițe, Alexandra de 2 ani și Denisa de 5 ani, ale româncei ucise brutal în Spania, Cristina Marin, vor ajunge azi în România. Anunțul a fost făcut de ministrul pentru Românii de pretutindeni, Natalia Intotero, care s-a declarat extrem de fericită pentru soluția găsită și mai ales pentru ajutorul venit din partea ambasadorului român în Spania, Gabriela Dascălu și din partea Ministerului Muncii.

”Azi e o zi plină de emoție și speranță pentru două suflete minunate, care au îndurat suferințe prin care nici un copil nu ar trebui să treacă. Fetițele Cristinei Marin, românca ucisă în urmă cu 3 luni în Spania, vor fi repatriate în cursul acestei zile. Vor ajunge în România cu sprijinul Ambasadei României în Spania și doamnei ambasador Gabriela Dancău, al autorităților spaniole și române.

Familia Cristinei le așteaptă, gata să le ofere toată grija, căldura sufletească și protecția de care au atâta nevoie. După șocul de a-și pierde mama și după trei luni printre străini, într-un centru de protecție a minorilor, unde am și reușit să le vizitez, Dumnezeu le-a oferit o a doua șansă la o viață fericită, la zâmbet și la căldura unei familii. Poate nu întâmplător, noua lor viață începe chiar de ziua surorii mici. Cel de Sus să vă binecuvânteze, copii frumoși și buni!”, a declarat ministrul Natalia Intotero.

Cristina Marin a fost ucisă în Lepe - Huelva de partenerul ei în 7 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.