Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi tensionată! Elena Udrea, audiată în Bulgaria în procesul de extrădare

spotmedia.ro
elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea va fi audiată în cursul zilei de miercuri în Bulgaria de trei judecători, în cadrul procesului de extrădare, informează România Tv. Decizia pe care o vor lua magistrații bulgari nu va fi definitivă, ea putând fi contestată la o instanță superioară.

Fostul ministru al Turismului va sta în arest preventiv cel puțin până joi, când va fi judecată contestația pe care a făcut-o la măsura arestului preventiv.

Udrea a solicitat, prin intermediul avocatului acesteia, revocarea sentinței și emiterea unei alte măsuri preventive, mai blânde, cum ar fi arestul la domiciliu.

Pentru a demonstra că nu intenționează să fugă din Bulgaria, Elena Udrea și-a închiriat o locuință în țara vecină pentru următorii șapte ani. Cu toate acestea, judecătorul care a decis ca Udrea să fie plasată în arest preventiv nu a fost convins de gestul fostului ministru.

În cazul în care va fi adusă în România, Elena Udrea va avea de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare în Dosarul „Gala Bute”, la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.