Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele Clujului - peste 100 de activităţi în 40 de locuri din oraş

primaria cluj

Zilele Clujului - peste 100 de activităţi în 40 de locuri din oraş.

Clujenii şi turiştii care trec prin Cluj-Napoca sunt aşteptaţi la peste 100 de activităţi în 40 de locuri din oraş la Zilele Clujului, manifestare care se desfăşoară în perioada 18-21 mai, informează Agerpres.

Deschiderea manifestărilor a avut loc joi seară cu un spectacol susţinut de Florin Piersic şi cu actori ai Teatrului Naţional din Cluj, iar următoarele trei zile pline de evenimente.

"Andra, Carla's Dreams, Compact şi un incredibil spectacol de drone şi proiecţii video, alături de alte 100 activităţi în 40 de locuri din oraş vă aşteaptă în cea de-a doua zi din cadrul Zilelor Clujului! După deschiderea emoţionantă a festivalului de suflet al clujenilor, petrecută în compania inegalabilului Florin Piersic şi cu hohote de râs datorate actorilor Teatrului Naţional din Cluj-Napoca şi în prezenţa unui public record pentru seara de teatru, Zilele Clujului continuă în forţă şi astăzi! Cap de afiş sunt concertele Andra, Carla's Dreams şi Compact, alături de spectacolul inedit de drone şi proiecţie video din Piaţa Unirii", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de Primăria Cluj-Napoca.

În Parcul Central se deschid zona gastronomică şi cea de vin, iar în Piaţa Muzeului încep concertele.

Întreg programul este disponibil pe zileleclujului.ro/2023/program.

Vineri se desfăşoară un spectacol de drone şi video mapping în Piaţa Unirii; Armonia Copiilor, Acrobaţii, jonglerii, animaţie stradală, stand VR şi photobooth - în Piaţa Unirii; Concerte, Caricaturi şi Târg de antichităţi în Piaţa Muzeului; Festivalul Gastronomic Internaţional susţinut de Moldovan Carmangerie în Parcul Central; Concerte, Târgul Meşterilor Populari, Festivalul Multiculturalităţii, Promenada Cărţilor şi Festival de vin în Parcul Central; HealthFest la Casino Centrul de Cultură Urbană; Muzică şi Dans în Iulius Parc; Tabăra istorică pe strada Potaissa; Zilele Horticulturii Clujene (workshop-uri, ateliere, expoziţii şi demonstraţii) la USAMV; Expoziţii, târguri, ateliere, workshop-uri, lansări de carte, tururi ghidate şi proiecţii de film (dublate în română şi maghiară) în tot oraşul, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.