Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele Filmului German va avea loc la Cinema 'Elvire Popesco' din Bucureşti în perioada 21 - 27 noiembrie

mediafax.ro
film

Seria de proiecţii Zilele Filmului German va avea loc la Cinema „Elvire Popesco” din Bucureşti în perioada 21 - 27 noiembrie, iar propunerea pentru nominalizare la Oscar „Systemsprenger” va deschide festivalul, potrivit news.ro.

În programul celei de-a 14-a ediţii a evenimentului sunt cuprinse 12 filme, regizate în egală măsură de bărbaţi şi femei.

Filmul de deschidere #ZFG14 este „Copilul-problemă/ Systemsprenger”, propunerea Germaniei pentru o nominalizare la premiile Oscar 2020.

Lungmetrajul regizat de Nora Fingscheidt a avut premiera internaţională în competiţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Berlin, unde a fost distins cu Ursul de Argint – Premiul „Alfred Bauer”.

Filmul o are protagonistă pe Helena Zengel. Ea interpretează o fată în vârstă de 9 ani, care îşi pune toată energia în căutarea dragostei, spre disperarea tuturor celor din jur.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Vor mai fi proiectate „Family Romance, LLC” al lui Werner Herzog, „Doamna Stern/ Fray Stern” al lui Anatol Schuster, „Scaunele muzicale/ Reise Nach Jerusalem”, de Lucia Chiarla, şi „Născută în Evin”, de Maryam Zaree.

Programul ZFG#14 este disponibil pe Eventbook, de unde pot fi cumpărate şi biletele pentru proiecţii.

În oraş au fost ascunse 14 plicuri cu bilete la film. Fiecare plic (personalizat) conţine câte două bilete la o proiecţie din program.

Cea de-a 14-a ediţie a Zilelor Filmului German este organizată de Goethe-Institut, instituţie care promovează cultura Republicii Federale Germania pe plan mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.