Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele lui Liviu Dragnea la șefia PSD sunt numărate, în contextul scandalului 'valiza': 'Sărbătorile astea sunt complicate pentru el'

inquam Foto/Octav Ganea
dragnea valiza

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni la B1 Tv despre faptul că Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize: una plină cu gogoși, iar cealaltă cu mai multe dosare cu pagini despre Forumul Democrat al Germanilor din România și președintele Klaus Iohannis. Totul, ca reacție la dezvăluirile anunțate de RISE Project.

”Liviu Dragnea a fost aproape genial astăzi, trebuie să recunoaștem, venind cu valiza cu gogoși de la Rise Project. (...) După părerea mea, i-a ieșit, pentru că noi nu ne așteptam. Ne așteptam la un Dragnea țâfnos, care să nege, care să înjure, nu la un Dragnea care să aducă gogoși cu el”, a comentat Banciu.

Zi plină la CCR - Klaus Iohannis așteaptă verdictul judecătorilor pe trei legi importante

”Liviu Dragnea mai are foarte puțin la șefia partidului. (...) Sărbătorile astea sunt complicate pentru el, începând cu Black Friday și terminând cu Sfântul Ion, va fi complicat. (...) Să sperăm că și Gorbaciovii Europei de vest încearcă să-l dea jos pe Liviu Dragnea, pentru că într-adevăr, e nevoie de altceva. Nu se mai poate trece cu guvernul ăsta. Vorba cuiva, nu putem să intrăm în data Centenarului existenței naționale cu Guvernul Dăncilă. Ba eu spun că ar fi meritat. Într-adevăr este un autogol de clasă, dar ar fi meritat pentru cum și-a așternut românul în acești ani, din 1990 încoace. (...) Toată lumea a ajuns la această binemeritată concluzie: este cel mai catastrofal guvern pe care l-a avut România”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.