Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane pregătește trensferul 'șoc' pentru Real Madrid: Nimeni nu anticipa o asemenea mișcare

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane (46 de ani) pregăteşte în mare secret unul dintre transferurile la care nu se mai aştepta nimeni, având în vedere situaţia din lotul Realului, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ieșire de ultim moment a lui Florin Călinescu! Vedeta PRO TV râde de Liviu Dragnea

David De Gea (27 de ani) a revenit pe "radarul" echipei din Madrid, portarul lui Manchester United fiind o ţintă mai veche a campioanei en-titre a Europei. "Ţapul" a fost la un pas de transfer pe "Bernabeu" în vara lui 2015.

Jurnaliştii englezi scriu că De Gea e din nou în prim-plan pentru un transfer la Real Madrid. Zidane îl apreciază în mod special pe fostul goalkeeper de la Atletico Madrid, mai scrie presa din Anglia. De Gea e printre cele mai importante nume pe care "Zizou" le vrea în vară la Real, dar interesul spaniolilor pentru portarul de la Manchester United e unul destul de ciudat, având în vedere concurenţa de pe postul de portar la Real Madrid.

Citește și: Guvernul a semnat! Un gigant american anunță o nouă afacere între Armata Română și cea a SUA! Tehnologie de ultimă oră

Thibaut Courtois, adus în vară de Florentino Perez, şi Keylor Navas se duelează pentru postul de titular în poarta Realului. Real Madrid ar fi gata să ofere 88 de milioane de euro pentru aducerea lui De Gea, care mai are contract cu Manchester United până în 2020.

Citește și: Antena 1 a demolat PRO TV-ul! Lovitura pe care a dat-o televiziunea din trustul Intact

În vara lui 2015, Real Madrid şi Manchester United ajunseseră la o înţelegere pentru transferul lui David De Gea. Madrilenii erau gata să-l trimită pe Old Trafford pe Navas şi să îl ia pe De Gea, dar totul a picat în ultima cliă, după mai multe runde de negocieri, din cauză că în ultima zi din mercato actele au fost depuse prea târziu la Liga Profesionista Spaniolă, iar oficialii celor două cluburi s-au acuzat reciproc, fiecare punctând că mutarea a căzut din cauza greşelilor făcute de cealaltă parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.