Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Santiago Solari a fost DEMIS de la Real Madrid: Noul antrenor este vechiul antrenor

Real Madrid stadion

Real Madrid a emis un comunicat de presă prin care anunţă demiterea lui Santiago Solari. În acelaşi timp, Zinedine Zidane a fost anunţat drept noul antrenor al echipei.

Francezul va antrena campioana Europei până în 2022. Zidane va fi prezentat oficial la ora 21:00, în cadrul unei conferinţe de presă, scrie mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan îl desființează pe Liviu Dragnea! Umilință totală! De unde îi poate veni pieirea șefului PSD

Ca principal la Madrid, Zidane a cucerit de trei ori la rând Liga Campionilor, dar după ultimul trofeu a făcut un pas în spate. A convocat o conferinţă de presă în mare grabă, la care a apărut însoţit de Florentino Perez. Francezul a transmis, la momentul respectiv, că Real Madrid are nevoie de o schimbare.

Francezul este al treilea antrenor al Realului în acest sezon, după Julen Lopetegui, demis la 29 octombrie 2018, şi Solari. O situaţie similară a mai fost întâlnită la Real în sezonul 2004/2005, când echipa a fost antrenată de Camacho, García Remón şi Vanderlei Luxemburgo, scrie news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

În vârstă de 45 de ani, tehnicianul francez a preluat Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor, campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Zidane a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, evoluând la echipele Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. Cu naţionala Franţei, pentru care a jucat de 108 ori, Zidane a câştigat Cupa Mondială în 1998 şi Campionatul European în 2000.

Citește și: O nouă săgeată lansată către bănci! Liviu Dragnea pune tunurile pe companii

Retras din cariera de fotbalist în 2006, el a preluat echipa a doua a clubului Real Madrid, în iunie 2014, înainte de a ajunge pe banca tehnică a formaţiei pe care a transformată într-o campioană absolută a Europei şi a lumii.

Eliminată din Liga Campionilor şi Cupa Spaniei, Real Madrid ocupă locul 3 în La Liga, cu 51 de puncte, în 27 de etape. Lider este FC Barcelona, cu 63 de puncte, urmată de Atletico Madrid, cu 56 de puncte.

Citește și: Corina Creţu, solicitare urgentă către premierul Viorica Dăncilă! Ce îi cere să facă oficial .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.