Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua DECISIVĂ pentru Rapid: CAB decide intrarea echipei în faliment

rapid

Curtea de Apel Bucureşti discută, miercuri, cererea de suspendare a executării silite în cazul falimentului clubului Rapid Bucureşti, informează Agerpres

La termenul precedent, procesul a fost amânat, pe motiv că lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu a fost prezent în sala de judecată şi nici nu a semnat o împuternicire pentru avocaţii care reprezintă clubul Rapid.

Turcia face acuzații dure despre presa română. De ce tac SRI și SIE?


Pe 14 iunie, Tribunalul Bucureşti a hotărât intrarea în faliment a clubului Rapid Bucureşti, însă decizia nu este definitivă. Recent, Curtea de Apel Bucureşti a respins o cerere de suspendare provizorie a procedurii de intrare în faliment. 

Lichidatorul judiciar desemnat de instanţă în acest caz, Aurel Brihac, a început deja demersurile pentru dizolvarea societăţii SC Rapid SA.

Boris Johnson s-a SUCIT într-o săptămână: Ce propunere are pentru omologii americani și europeni


Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât să amâne pentru 21 iulie acceptarea sau nu a echipei giuleştene în ediţia 2016-2017 a Ligii I. 

Clubul a intrat în insolvenţă în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanţă de către mai mulţi jucători care nu şi-au primit salariile. De asemenea, clubul a fost dat în judecată de mai multe companii şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, pentru recuperarea unor datorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.