Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic, mesaj emoţionant: 'În aceste vremuri, noi suntem cei care îi aplaudăm pe doctori'

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), a postat un mesaj de suport pentru italieni, dar a pornit şi o strângere de fonduri pentru a ajuta spitalele din această ţară. El le-a cerut tuturor atleţilor profesionişti şi oamenilor cu posibilități financiare să ajute la caştigarea meciului contra COVID-19.

Ibrahimovic le-a mulţumit doctorilor şi asistenţilor care lucrează neîncetat şi a spus ca acum el este cel care îi aplaudă pe ei, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

"Salut, sunt Zlatan. Italia mi-a dat atât de multe, iar eu vreau să-i dau şi mai mult acestei ţări pe care o iubesc. Am decis împreuna cu oamenii alături de care lucrez să creez o strângere de fonduri pentru spitale şi să mă folosesc de puterea mea de a comunica pentru a transmite mesajul. Este o problemă foarte serioasă şi avem nevoie de soluţii. Contez pe generozitatea colegilor mei, a tuturor atleţilor şi a celor vor să facă o donaţie conform posibilităţilor lor. Împreună putem ajuta spitalele, doctorii şi asistenţii care lucrează în fiecare zi pentru a ne salva vieţile. Astăzi noi suntem cei care aplaudă pentru ei. Să câştigăm acest meci împreună", a precizat Zlatan Ibrahimovic, într-un video postat pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.