Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodiac chinezesc - Noiembrie de vis pentru 3 semne! Câinele, Mistrețul, dar și Calul pot da marea lovitură

Horoscop online
zodiac chinezesc

Zodiac chinezesc - Noiembrie de vis pentru 3 semne! Câinele, Mistrețul, dar și Calul pot da marea lovitură

Astrologa Anca Dimancea anunță ce zodii vor avea o lună noiembrie de vis. Alți nativi în schimb trebuie să fie atenți, pentru că s-ar putea confrunta cu niște probleme de sănătate.

Citește și: Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii

Șobolan

Steaua cinci vine peste Șobolan. Este o stea foarte nocivă și o să avem niște probleme de sănătate. Atenție și la probleme cu aparatul urinar, în special pentru cei vârstnici, dar și la problemele cardiace, spune Anca Dimancea, la Wownews, potrivit romaniatv.net.

Bivol

Este o lună așa și așa. Va fi cu suișuri și coborâșuri. E bine să nu se hazardeze în acțiuni riscante pentru viața lor, job, dar și pentru familia lor. Nu încercați să vă schimbați job-ul în această lună decât dacă nu se mai poate sau se întâmplă să fi dat afară, avertizează Anca Dimancea.

Tigru

Este ceva mai lin decât pentru Bivoli. Este luna de aliat. Vor fi mult mai justițiari, vor avea dreptate în ceea ce spun și ceea ce fac. Capătă putere în această lună. S-ar putea chiar să aibă și un progres la locul de muncă sau pe plan personal. Important este să nu se certe.

Iepure

Apar niște mici conflicte, dar acestea sunt alimentate de o stea 7 a violențelor și a trădărilor ori a pierderilor financiare. Poți să-ți pierzi slujba, poți să-ți pierzi un prieten, niște relații. Se pot întâmpla niște lucruri nefavorabile care vor aduce însă un impuls. Luna nu va fi una ușoară, mai așteptați.

Horoscop karmic săptămâna 16-22 octombrie 2023. Zodiile care sunt pe cai mari în următoarea perioadă. Universul le aduce NOROC puternic și câștiguri financiare uriașe

Dragon

Steaua opt a prosperității și a stării de bine îi salvează. Va fi una caldă, una rece. O să aveți și zile bune, dar și zile rele. Atenție însă și la problemele de sănătate. Contează steaua care vine pe sectorul Dragonului, care îi va susține pe acești nativi, adaugă astrologul Anca Dimancea.

Șarpe

Ei sunt, de fapt, cei mai avantajați din întreg zodiacul. Pe ei vine steaua 8, ca și pe Dragon, dar ei nu sunt într-o zodie de dușman. Totuși, trebuie să stea în liniștea lor și să profite la maxim de această stea. Pot începe anumite proiecte sau le pot finaliza și vor fi remunerați așa cum trebuie.

Cal

Este în sfârșit poate una dintre cele mai bune și frumoase luni ale anului. Este o lună de aliat și totodată este o stea de dragoste și de învățătură. Veți putea găsi în sfârșit dragostea dacă nu sunteți într-o relație definitivă și vă puteți afirma.

Oaia

Se pot crea niște penalizări. Trebuie să aveți grijă la ce faceți cu banii, cu relațiile, cu dragostea. Nu riscați inutilul, nu vă certați. Multă grijă la ce spuneți și la cum o să comunicați. Aveți parte de o stea excepțională, dar cum îți așterni, aș adormi. Puteți face prosperitate și să demarați ceva, dar să rămâneți vigilenți, spune astrologa pentru Fanatik.

Maimuța

Reușește să treacă peste anumite obstacole pentru că vine o energie Yang care o mai temperează. Beneficiază de steaua 6 a norocului divin și a prosperității. Contează foarte mult ce face în această lună, adaugă Anca Dimancea.

Cocoș

Vine o stea a bolilor până pe 13 noiembrie. Pot să se îmbolnăvească în cel mai rău caz. Nu este momentul pentru operații, decât dacă vorbim despre situații mai serioase, adaugă Anca Dimancea.

Câine

Au steaua 1 a victoriilor. Asta înseamnă mult succes profesional și multă energie. Aveți multă grijă să nu munciți prea mult și să nu fiți prea obsedați de muncă sau de un anumit proiect. Este o lună bună pentru tot, inclusiv pe plan profesional.

Mistreț

Este o lună excepțională pentru a-și găsi un partener de viață sau de lucru, sau o asociere cu cineva. Este o stea de foarte mult succes pe plan profesional, dar luna este cu mult mai grozavă decât pentru nativii Câine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.