Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodii care nu cunosc mila în privința sentimentelor celorlalți și care îți pot frânge inima

Pinterest
inima franta

Când abordăm subiectul astrologiei și trăsăturilor distinctive asociate fiecărui semn zodiacal, ne exprimăm într-un context general.

Mai jos găsești o listă de zodii care ar putea să îți creeze dezamăgiri în plan sentimental, însă este important să reținem că aceste observații nu sunt universale și nu se aplică neapărat tuturor persoanelor născute sub aceste semne.

Dacă partenerul tău se încadrează în una dintre zodiile de mai jos, este important să fii atentă la semnele de avertizare. Dacă intuiția și rațiunea ta te îndeamnă amândouă să pui capăt relației, ar fi bine să le asculți.

Este posibil să nu scapi niciodată complet de durerea cauzată de o inimă frântă. Chiar și cei în care ai cea mai mare încredere te pot răni uneori. Cu toate acestea, ești conștientă de propria ta putere și capacitate de a supraviețui, continuând să iubești fără teamă.

Iată care sunt semnele zodiacale despre care s-ar putea spune că au potențialul de a-ți frânge inima.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul își va pune întotdeauna nevoile și dorințele mai presus de cele ale celor din jur. Dacă ai nevoie de ei să rămână un timp, este păcat, pentru că planurile lor de călătorie au fost deja făcute sau s-au hotărât deja să-și atingă un anumit obiectiv pentru ei înșiși.

Sunt foarte egocentrici și sunt întotdeauna propria lor prioritate. Ceea ce este mai rău este că, după ce îți frâng inima, nu vor înțelege de ce ai atât de multă durere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii nici nu trebuie să se despartă de tine pentru a-ți rupe inima. Ei vor flirta cu alți oameni chiar în fața partenerilor lor, pe deplin conștienți de ceea ce fac. Mai apoi, ca și cum nimic nu s-a întâmplat, îți vor spune că te iubesc și că nu vor să plece niciodată de lângă tine.

Când se despart de tine, o vor face cu un sentiment de superioritate intelectuală. Te vei simți de parcă nu ai putea înțelege nevoile lor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nu o să știi niciodată exact unde te afli într-o relație cu Gemeni. Într-o clipă, ei te umplu cu dragoste și flori; în următoarea, pare că te-au uitat complet. Nu te pui niciodată cu un nativ Gemeni.

Deși s-ar putea să nu fie o surpriză totală când se despart de tine, tot o să doară îngrozitor. Ai crezut că te-au înțeles cu adevărat și nu au avut niciodată conversații atât de profunde precum au avut cu tine. Sunt semne inteligente și fermecătoare, dar sunt și mortale când vine vorba de inima ta.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt super dulci când sunt îndrăgostiți de tine, dar când nu sunt, iese la iveală o altă parte a lor. Te vor răni într-o grămadă de moduri. Apoi se vor întoarce și vor juca rolul victimei, făcându-te să te simți prost.

Ei nu vor recunoaște nicio faptă greșită. Până când vor termina cu negarea, vei ajunge să te simți foarte rău, întrebându-te dacă a fost cu adevărat vina ta tot timpul. Vei fi uimit de cât de reci și de insensibili pot deveni Peștii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul îți va frânge inima făcându-te să te simți mic și nesemnificativ. Leii trebuie să fie în centrul atenției. Atunci când sunt interesați de tine, vei avea un loc chiar lângă ei.

Cu toate acestea, când Leul nu mai este interesat de tine, pur și simplu te va împinge din ce în ce mai mult în fundal până când vei simți că lumea ta și a lor sunt două entități separate.

Când Leul se desparte de tine, poate fi o lovitură zdrobitoare pentru stima ta de sine și poți pune la îndoială valoarea ta. Nu-l lăsa pe Leu să te zdrobească – ești mai puternică decât atât.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.