Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodiile care iubesc iarna. Acești nativi așteaptă cu nerăbdare să petreacă sărbătorile alături de familie

standard.co.uk
iarna

Zodiile care iubesc iarna. Acești nativi așteaptă cu nerăbdare să petreacă sărbătorile alături de familie

Astrologii vorbesc despre cele patru zodii care iubesc iarna. Acești nativi așteaptă cu nerăbdare să petreacă sărbătorile alături de familie. Ei sunt nativii care ar putea decora casa pentru Crăciun chiar și în luna noiembrie.

Unele persoane așteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă, în timp ce altele nu sunt la fel de nerăbdătoare să fie implicare în activitățile din această perioadă. Taurii, Racii, Scorpionii și Capricornii sunt cei care abia așteaptă să scoată decorațiunile de iarnă și să le pună în locuință, scrie catine.ro.

Zodiile care iubesc iarna

Zodiile care iubesc iarna nu au nicio problemă cu frigul, iubesc această atmosferă și momentele petrecute în familie. Ei sunt nativii care se bucură atunci când văd decorațiuni în vitrine și ascultă colinde în drumul lor spre locul de muncă.

Viața este plină de culoare și de magie pentru acești nativi, mai ales în această perioadă plină de însemnătate. Este sezonul perfect pentru ciocolată caldă, pentru momente în familie și pentru îmbrățișări pline de iubire.

Taur

Personalitatea ta rezonează cel mai bine cu sezonul de iarnă, în general pentru că ești o persoană calmă și ordonată. Zilele de iarnă te fac să fii productivă și să te concentrezi cu mai multă ardoare asupra proiectelor pe care le ai.

Iubești să te simți comodă și să stai lângă un șemineu cald în timp ce îți planifici agenda pentru perioada următoare.

În plus, ești o iubitoare de frumos și te bucuri de cadorurile cu care te răsfață partenerul de cuplu.

Crăciunul este despre familie, dar și despre cadourile scumpe pe care urmează să le primești, scrie Times of India.

Rac

Nimic nu te definește mai bine decât sezonul rece. Îți place să-ți petreci timpul în casă și să faci activități cu cei dragi.

Fie că este vorba de o cafea sau de o cană de ciocolată caldă, preferi oricând să te relaxezi la un film acasă decât să părăsești confortul propriei locuințe.

Astrele știu că ești o zodie care preferă comoditatea. Această perioadă este cu atât mai specială cu cât tu iubești timpul petrecut cu familia. Reuniunile de familie te fac să fii fericită și împlinită.

Scorpion

Ești una dintre cele mai misterioase zodii și una dintre cele mai determinate să-și păstreze intimitatea. Iarna este anotimpul tpu preferat în care poți să seduci cu misterul și senzualitatea ta. Îți place să petreci timpul socializând și delectându-te cu cești fierbinți de cafea.

Nu în ultimul rând, iarna este sezonul perfect în care poți să-și oferi cadouri pline de însemnătate. Sezonul rece pare să te caracterizeze cel mai bine și să te facă să te simți în elementul tău.

Capricorn

Iarna este marcată și de sezonul Capricornului. Acesta se simte mult mai productiv iarna decât în celelalte anotimpuri. Capricornii iubesc liniștea, zilele reci, pe care le pot petrece în casă. Dacă ar putea, Capricornii doar ar sta într-o cabană și ar admira peisajul de iarnă în timp ce și-ar planifica agenda pentru perioada următoare.

Ei sunt nativii care se bucură de momentele de liniște. Timpul cu familia joacă un rol la fel de important pentru ei, după cum scrie YourTango.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.