Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON extrem în PSD: Lui Ponta i se sugerează să renunțe la Guvern

zvon2

Unul dintre zvonurile care circulă recent prin PSD se referă la o posibilă retragere a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului.

Prin partid se aude ca lui Victor Ponta i s-a sugerat să nu mai facă parte din noul Guvern, principala temere fiind dosarul instrumentat de DNA cu privire la organizarea votului din străinătate.

Desi problema s-a pus informal de către unii lideri PSD, sursele citate spun ca scenariul are șanse foarte mici să devină și realitate.

Ca orice zvon, informatia are la baza cateva elemente. Se pare ca ancheta DNA l-a enervat foarte tare pe Victor Ponta, spun sursele citate. Iritarea foarte mare a lui Victor Ponta vizavi de dosarul Diaspora a fost dezvaluita, ne-au precizat surse din partid, in urmatoarea expresie cifrată rostită de liderul PSD și care ascunde întreaga revoltă a sa: "Greşelile politice se plătesc politic”.

Ponta a spus, oficial, că, dacă DNA va cere urmărirea sa penală în dosarul votului din diaspora, atunci va demisiona ”cu siguranţă”.

Sursele citate spun ca in cazul extrem in care Victor Ponta va avea de furcă cu DNA, va prefera sa isi dea demisia decat sa indure rusinea unei suspendari din functie din partea lui Traian Basescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.