Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON Un judecător REFUZĂ să prezinte înregistrările din dosarul lui Puiu Popoviciu

Inquam Photos / Octav Ganea
puiu popoviciu

Dosarul lui Puiu Popoviciu pare să ascundă lucruri atât de interesante încât judecătorii nici nu vor să le facă publice! Este un zvon care circulă în lumea justiției despre un magistrat dintr-unul din dosarele milionarului.

Conform luju.ro, Bogdan Ion Tudoran, de la Secția I penală a Curții de Apel București, judecă, de mai bine de 2 ani, prejudiciul pe latura civilă a dosarului lui Popoviciu. Situație e cu atât mai bizară cu cât nici statul roman, nici Universitatea de Științe Agronomice (partile prejudiciate, conform DNA) nu au putut face dovada certa a cui sunt terenurile.

Citește și: Ministrul Muncii se dezlănțuie: ‘Sindicaliștii să învețe matematică’

Conform unora dintre avocații acuzaților din dosar, aceștia ar fi făcut mai multe cereri pentru a obține înregistrările audio ale ședințelor de judecată. Numai că, așa cum scrie sursa citată, judecătorul Tudoran nu ar vrea să le comunice, chiar dacă acestea sunt de interes public și se comunică, potrivit legii, la cerere, în toate dosarele.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut la Londra, pe 14 august, însă a fost eliberat în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de lire.

Pe 3 august, Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la 7 ani închisoare în dosarul "Băneasa". În acelaşi dosar, au mai fost condamnaţi Cornel Şerban (fostul şef DGIPI) - 2 ani şi 6 luni cu executare, Ioan Nicolae Alecu (rectorul USAMV Bucureşti) - 6 ani de închisoare cu executare, Petru Pitcovici (fost şef în Direcţia Generală Anticorupţie din MAI) - 2 ani cu suspendare, Ştefan Diaconescu - 5 ani cu executare şi Andrei Mihai Bejenaru - 6 ani cu executare.

Citește și: Banca Mondială se implică în infrastructura României: Ce proiect vital va susține gigantul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.