Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibilii succesori ai lui Gheorghe Bunea Stancu la șefia PSD

surse

Vocea primarilor PSD, destul de ragusita atunci cand vine vorba de chestiuni politice, pare sa aiba o parere deja formata despre cine ar trebui sa fie succesorul lui Gheorghe Bunea Stancu la sefia organizatiei judetene a partidului.

Jurnalistii Infobraila au discutat cu marea majoritate a edililor social-democrati din judet, iar mai toate parerile conduc spre o singura directie: deputatul Mihai Tudose, detinatorul a patru mandate de parlamentar, ar fi cel mai indreptatit sa devina presedinte al PSD Braila, in cazul unei eventuale demisii a lui Bunea Stancu din aceasta functie.

In cazul in care Mihai Tudose nu isi va depune candidatura la presedintia PSD Braila, unii dintre edili vad o solutie si in deputatul Marian Dragomir, aflat la primul mandat de parlamentar, fost consilier local. Adunand parerile pozitive despre Dragomir, am putea trage concluzia ca daca Tudose le transmite clar primarilor ca nu isi doreste sa fie succesorul lui Stancu, tanarul parlamentar PSD ar fi favoritul social-democratilor din judet.

Intrebati daca deputatul Cristian Rizea ar fi o solutie buna in ceea ce priveste conducerea partidului, doar doi dintre primarii care au discutat cu jurnalistii Infobraila au raspuns afirmativ, restul excluzand din start aceasta varianta.

Toti edilii PSD au apreciat rolul pe care primarul Aurel Simionescu l-a avut in partid dupa arestarea lui Bunea Stancu, insa opinia generala este aceea ca Simionescu ar trebui sa se retraga de la conducerea partidului, in sensul ca nu ar trebui sa candideze la presedintie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.