Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AeroNautic Show 2017 începe sâmbătă la București

libertatea.ro
AeroNautic Show 2017

Bucureștenii sunt așteptați să iși petreacă o zi în natură și să afle mai multe despre domeniile aerian și nautic la AeroNautic Show 2017, eveniment ce va avea loc sâmbătă, pe Lacul Morii.

Lacul Morii din București va fi, sâmbătă, gazda AeroNautic Show 2017, singurul festival AeroNautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, locul unde arta pilotajului aerian şi nautic este scoasă în evidență prin aplicații demonstrative ale celor mai importante instituții şi cluburi de profil, conform libertatea.ro. Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European sectorul 6, și Ministerul Apărării Naționale – care are și calitatea de co-organizator. Pe durata celor trei ore și jumătate de spectacol, publicul va avea ocazia să vadă: exerciții demonstrative realizate de instituții și cluburi de profil printre care putem să enumerăm: Ministerul Apărării Naționale: (Statul Major al Forțelor Aeriene, Statul Major al Forțelor Terestreși, Statul Major al Forțelor Navale),Brigada Specială de Intervenție “VladȚepeș” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys, Clubul de Aeronautică Liberă Timișoara, JetSki FreeStyle Team și Yacht Club Mircea.În zona destinată expoziției statice copiii și nu numai, pot interacționa cu piloții, marinarii și personalul militar. Micuții pot vedea ce înseamnă cariera militară și deasemenea pot participa la ateliere de supraviețuire, ateliere de cățărare pe panou de alpinism.

Intrarea la spectacol, dar și în zona expoziției este LIBERĂ. Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou – Staţia Crângaşi și autobuze 162, 163, 178.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.