Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ cu BOMBĂ în SUA. UPDATE: Cinci bombe găsite, una a explodat/ FOTO-VIDEO

new jersey

UPDATE 2: Potrivit primarului Christian Bollwage, cinci dispozitive explozive au fost găsite în zonă, iar unul a explodat.

UPDATE 1: O explozie puternică a fost auzită în zona în care a fost găsit pachetul suspect, în timp ce geniștii FBI îl examinau. Este posibil să fie vorba despre o explozie controlată.

O alertă cu bombă este în desfășurare în New Jersey, luni dimineața, la doar o zi după explozia unei bombe în New York. Un pachet suspect a fost descoperit pe șinele de tren din Elizebeth, New Jersey, iar circulația a fost oprită pe unul dintre cele mai aglomerate coridoare feroviare din SUA.

Vezi şi: VIDEO Explozie la New York, zeci de victime/ UPDATE

Zona în care s-a descoperit pachetul suspect (o geantă din care se văd ieșind o țeavă și câteva fire) a fost evacuată. Potrivit AP, o echipă de geniști intervine la locul incidentului, cu un robot, existând temerea că pachetul este într-adevăr o bombă artizanală.

Christian Bollwage, primarul din Elizabeth, New Jersey, le-a declarat reporterilor că la ora 9.30, duminică seara, doi bărbați au observat un pachet într-un coș de gunoi. Aceștia au luat pachetul, dar ulterior au observat firele și țeava care ieșeau din pachet, moment în care l-au aruncat și au anunțat poliția.

Poliția a chemat o echipă de geniști, care au examinat pachetul cu o dronă. „Drona a indicat că ar putea fi vorba despre o bombă”, a mai declarat primarul.

Explozia care s-a produs sâmbătă seară în cartierul populat Chelsea s-a soldat cu 29 de răniţi, dintre care unul grav, şi a produs numeroase pagube.

Vezi şi: IMAGINI ȘOCANTE Momentul exploziei de la New York / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.