Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Victor Ponta se ia de protestatari

Mirel Palada

Mirel Palada, consilierul lui Victor Ponta se ia de protestatari într-o postare pe blogul personal. "Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască", spune Palada.

Citeşte şi: Liderul Pieței Universității din 1990, avertisment pentru politicieni: Protestul nu a început, încă

Consilierul nu se opreşte aici. Într-o postare intitulată "Jos Ponta pe înţelesul celor care fie nu înţeleg, fie nu vor să înţeleagă", că toată lumea pune intensitatea manifestaţiei de marţi seară doar pe seama indignării civice.

Citeşte şi: SEMNAL Nr.2 din PSD atac la UNPR? 'Indiferent de funcții, responsabilii trebuie să plătească'

"Deci vrem capul lui Moţoc! Cine e de vină? Ăla să plătească! Dar nu numai ăla, că toţi sunt vinovaţi. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, că n-ai zis ce trebuia şi n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toţi", susţine el.

Palada afirmă că, în urmă cu un an, "o seamă de români, mulţi, au votat cu Ponta şi au vrut ca acesta să fie Preşedintele României. În acelaşi timp, o altă seamă de români, mulţi şi ei, au votat să iasă Iohannis Preşedintele României. Cei mai mulţi dintre aceştia - şi care s-au dovedit a fi mai mulţi decât ăia care îl voiau pe Ponta - au următoarele caracteristici dominante. A micuţ: sînt de regulă mai tineri, mai frumoşi şi mai sălbateci. Şi b micuţ: îl urăsc pe Ponta cu toată sinceritatea tinereţii lor de frumoşi anti-comunişti, anti-sovietici, anti-chinezi, anti-pesedişti. Din varii motive, că nu le place de faţa lui, că-l consideră un comunist kaghebist care vinde ţara la ruşi şi la chinezi, că e produsul acelui partid nasol care e yuk şi cîh şi naşpa şi nasol, adică al PSD-ului, din toate aceste motive şi probabil şi datorită faptului că n-are bască, nu le place de el. Doar că asta nu prea s-a întâmplat. Buba mare, fetelor".

Palada spune că nu este vorba doar de "o strigătură civică", ci şi "o strigătură politică, născută din exasperarea faptului că au votat împotriva lui Ponta şi totuşi dorinţa lor nu se întâmplă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.