Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire bombă din PSD despre modificarea pensiilor speciale: 'O măsură premeditată, cu dedicație. Trebuie trași la răspundere'

paginaderusia.ro
arma nucleara

Modificarea Legii pensiilor speciale pentru poliţişti, militari şi ofiţerii din serviciile secrete pare o măsură premeditată, cu dedicaţie pentru un grup de oameni, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, preşedintele Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat, Eugen Teodorovici, care suspectează că cineva a premeditat crearea unui vid legislativ în favoarea unui grup de oameni, care să se poată pensiona şi reangaja ulterior.

Guvernul a redactat un proiect de OUG care va modifica Legea pensiilor speciale pentru politisti, militari si ofiterii din serviciile secrete.

Leo de la Strehaia, la DNA. 'Prinţul ţiganilor' își denunță dușmanii şi cere PROTECŢIA autorităţilor

”Este foarte curios. Eu cred ca cineva a stiut de la inceput si a premeditat o astfel de situatie. Eu am vorbit cu seful de sindicat, Dumitru Coarna, care mi-a spus acum cateva saptamani ca daca legislatia nu se va schimba in aceasta zona, va duce la un astfel de efect: plecari masive la varste premature, si nimeni nu l-a ascultat”, a spus Teodorovici, informeaza wall-street.

Parlamentarii vor fi chemaţi la muncă din vacanţă. Coaliţia decide sesiune extraordinară/ UPDATE

"Daca el poate dovedi ca i-a prezentat acest punct de vedere doamnei ministru de Interne, Carmen Dan, atunci ea trebuie sa isi asume situatia. Pentru ca inseamna ca a fost lasat un vid legislativ pentru un grup de oameni, pentru ca ei sa se poata pensiona si dupa aceea sa se reangajeze", a adaugat senatorul.
El suspecteaza o actiune premeditata, in favoarea unui grup de persoane, si considera ca cei responsabili ar trebui trasi la raspunede pentru costurile bugetare provocate.

”Mie imi pare o actiune cu premeditare. Cei care nu au actionat trebuie trasi la raspundere. Pe noi ca buget ne costa”, a mai spus Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.