Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE: Ce mecanism folosea Elena Udrea pentru a se promova în presă

ghita udrea

Elena Udrea a fost în ultimii 10 ani unul dintre cele mai vizibile personaje politice din România. Atenţia de care s-a bucurat nu a venit însă natural, ci printr-un mecanism bine pus la punct. Sebastian Ghiţă, patronul România TV, a dezvăluit într-un interviu la B1 TV cum proceda Elena Udrea pentru a fi invitată la emisiunile televizate.

"Un consilier al Elenei Udrea suna la televiziuni şi spunea: 'Elena Udrea poate apărea în emisiuni la ora aia, aia şi aia. Doriţi?' Fiind un persoană spumoasă, toată lumea voia să o aibă în emisiune", a declarat Ghiţă.

"Îmi pare rău pentru orice om care ajunge în situaţia asta. E evident că şi-a dorit să fie o vedetă a politicii. Din 2005 încoace, Elena Udrea a fost aproape zilnic o vedetă a politocii de Dâmboviţa. Nu ştiu dacă a făcut bine, dacă a făcut rău, dacă această explozie mediatică a ajutat-o foarte mult. Baza pe care şi-a fundamentat cariera nu ştiu cât de solidă a fost. Cred că încercat nişte lucruri cu Ministerul Dezvoltării, cu primarii, a avut şi sprijin şi a avut foarte mulţi bani pe mână într-o perioadă în care în România nu prea erau bani. Elena Udrea e un caz singular din punct de vedere al accesului la vârful puterii", a mai declarat Sebastian Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.