Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod NEPLĂCUT pentru Gheorghe Falcă! Speriat că o să fie huiduit, primarul Aradului a dat bir cu fugiții: 'Nu a mai ieşit de frica oamenilor furioşi'

Nine O`Clock
gheorghe falca

Preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a avut parte de un episod neplăcut, duminica trecută, în localitatea arădeană Bata. Falcă a fost prezent la Festivalul Vânătorii, eveniment ce se desfăşoară de zece ani în comuna de pe Valea Mureşului, informează Live Arad.

Înainte de a lua parte la evenimentele organizate cu ocazia festivalului, Gheorghe Falcă a fost prezent la o întâlnire de partid cu mai mulţi preşedinţi de organizaţii PNL de pe Valea Mureşului. Întâlnirea a avut loc la căminul cultural din Bata. De aici, Falcă a plecat pe jos către locaţia de desfăşurare a Festivalului Vânătorii.

Pe drum s-a întâlnit cu un grup de arădeni care lua parte la evenimentul dedicat vânătorii. Aceştia i-au reproşat, în termeni destul de duri, faptul că a demolat mai multe stadioane în municipiu, dar şi faptul că este principalul responsabil pentru întârzierea lucrărilor la stadionul Francis Neuman.

Președintele Klaus Iohannis a convocat le Cotroceni organizațiile civice pentru a contracara acțiunile PSD și ale Guvernului

„L-au huiduit şi i-au spus în permanenţă că îşi bate joc de Arad. L-au luat la întrebări despre stadionul UTA. A grăbit pasul, nu a stat să dea explicaţii, nici nu prea mai avea ce să le spună celor care ţin cu UTA. S-a refugiat într-un cort şi a stat acolo mai tot timpul. Nu a mai ieşit de frica oamenilor furioşi”, spun surse din PNL Arad care au asistat întregul episod.

Reacţia oamenilor a fost una care l-a speriat pe Falcă. Ajuns la locaţia de desfăşurare a Festivalului Vânătorii, preşedintele PNL Arad urma să urce pe scenă şi să ia cuvântul după deschiderea oficială a evenimentului. Cu frica în sân, că ar putea fi huiduit, Gheorghe Falcă a renunţat să mai urce pe scenă şi să se adreseze celor prezenţi.

A plecat relativ repede de la eveniment, după aproximativ două ore. Înregistrase un eşec, chiar în faţa propriilor colegi de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.