Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evenimentele Adenium la Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov

În perioada 24-27 martie 2016, la Brașov Business Park, are loc a XIII-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris. În cadrul acestui târg, editura Adenium vă invită să participați la două evenimente speciale.

Joi, 24 martie, începând cu ora 16:30 va avea loc dezbaterea cu tema Religia ca recurs la pace, prilejuită de lansarea volumuluiDialogul religiilor în Europa unită,  apărut la Adenium.

Volumul Dialogul religiilor in Europa unită, coordonatori Iulia Badea-Guéritée și Alexandru Ojică, reunește o paletă largă de opinii cu privire la prezentul și viitorul religios al Europei, cuprinzând texte semnate de mari personalități ale vieții publice din România, Republica Moldova, Elveția, Coasta de Fildeș, Germania, Belgia, Spania și Franța, precum și de slujitori ai diferitelor Biserici, oferindu-i cititorului posibilitatea să compare discursuri de diferite facturi. În paginile acestui volum, veți regăsi articole semnate, printre alții, de: Lluís Alemany Giner, Iuliana Alexa, Madeea Axinciuc, Teodor Baconschi, Vasile Boari, Sorin Bocancea, Radu Carp, Raymond Clarinard, Marc Antoine Costa de Beauregard, Vasile Sebastian Dâncu, Lucian Dîrdală, Refi Ergun, Cristina Hermeziu, Jean Luc Mouton, Denis Müller, Simeon Mureșan, Horia Roman Patapievici, Constantin Pătuleanu, Philippe Perchoc, Andrei Pleșu, Daniela Rațiu, Nathalie de Senneville Leenhardt, Michael Shafir, Constantin Sturzu, Sorin Șelaru, Eugen Tănăsescu, Bogdan Tătaru Cazaban, László Tőkés, Cristian Unteanu.

La evenimentul de joi, 24 martie, de la Brașov Business Park, vor participa Iulia Badea-Guéritée, Radu Magdin, Constantin Necula, Raymond Clarinard și Alexandru Ojică.

Vineri, 25 martie, Adenium vă invită să participați la un recital de poezie pentru cei mici, o lectură publică cu Aurora Georgescu. Evenimentul va avea loc la Brașov Business Park, începând cu ora 18:00.

La Adenium, Aurora Georgescu a publicat trei volume pe care copii, indiferent de vârstă, le iubesc deja.

Veți descoperi, răsfoind paginile Poezioarelor mici-mici, candoarea, curiozitatea și umorul copilăriei, veți păși într-o lume a fanteziei în care orice este posibil și veți fi cuceriți, cu siguranță, de jocul limbajului folosit de autoare. Anotimpurile este o carte de poezii pentru copii, scrise de Aurora Georgescu și ilustrate de  Șerban Andreescu. Un volum  plin de culoare, adresat celor mici care pot  astfel să cunoască frumusețea și specificul fiecărui anotimp: prin vers,  culoare și prin joc. Iarna cu Moș Crăciun este un volum de poezie și proză ce surprinde atmosfera mirifică a Crăciunului, când speranța învăluie totul și repară micile răutăți și neînțelegeri. Ilustrațiile, semnate de Șerban Andreescu, completează în mod magic atmosfera creată de carte.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.