Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Rusia îl critică pe Barack Obama pentru că s-a luat de Donald Trump

asapgist.com
obama trump

Kremlinul a declarat miercuri că priveşte recentele declaraţii ale preşedintelui american Barack Obama referitoare la candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, ca fiind "antiruse" şi a afirmat că este puţin probabil ca acestea să îmbunătăţească relaţiile fragile dintre Rusia şi Statele Unite ale Americii, relatează Reuters.

Barack Obama l-a criticat dur marţi pe Donald Trump pentru laudele aduse de acesta preşedintelui rus Vladimir Putin şi pentru că a apărut la postul de televiziune RT, finanţat de guvernul rus.

Citește și: INCREDIBIL Concurenții de la Jocurile Paralimpice au obținut rezultate mai bune decât cei de la Olimpiadă / VIDEO

"Din păcate, vedem în continuare etalarea unei atitudini rusofobe", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, comentând în legătură cu declaraţiile lui Obama. "Nu putem decât să ne exprimăm regretul în acest sens", a adăugat oficialul rus.

"Această retorică, care este formulată în stilul campaniei electorale,.....este puţin probabil să ajute încercările fragile de a construi cel puţin o anumită încredere reciprocă" între cele două puteri, a mai spus Peskov.

Citește și: Un miliardar italian și-a dat soția, fostă Miss Ucraina în 2013, dispărută: Ce a aflat după două luni / VIDEO

Referindu-se la situaţia din Siria, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat că opoziţia moderată siriană trebuie separată de "grupările teroriste" pentru a permite ca acordul fragil de încetare a focului să înregistreze progrese.

Armistiţiul din Siria creşte speranţele că poate fi găsită o soluţie paşnică la acest conflict, a adăugat el citat de agerpres.ro.

Citește și: Nici în filme nu e așa: Cum a evadat, din nou, un tânăr / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.