Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD se PLÂNG că au fost ÎNJURAȚI în Parlament de adversarii OUG-urilor - VIDEO

www.radu-tudor.ro
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae s-a plâns că a fost înjurat de parlamentarii și senatorii USR, care protestează în acest moment față de OUG-urile Guvernului. Liderul PSD a avut un schimb dur de replici cu parlamentarii partidului condus de Nicușor Dan.

Citește și: Parlamentarii USR PROTESTEAZĂ cu pancarte în Parlament: Cum au venit îmbrăcați

"M-a ameninţat. Mi-a zis: 'Stai că vezi tu'. Eu le-am spus să le fie ruşine pentru ce au făcut şi acesta este un mesaj pe care l-au transmis zeci de mii de oameni în stradă care au spus 'Ruşine să vă fie pentru ce aţi făcut'. E o chestie mişelească să dai ordonanţe la ora nouă seara. Am trecut pe lângă domnul Şerban Nicolae şi atât i-am spus. A început să înjure şi să meargă după noi. Deci asta este atitudinea pe care o au dumnealor. Ca la grădiniţă. A proferat nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce", a spus Drulă, miercuri, la Senat, înainte de începerea şedinţei Birourilor Permanente Reunite.

La rândul său, social-democratul Şerban Nicolae a susţinut că îl deranjează lipsa de educaţie.

"M-am trezit înjurat de câţiva mitocani, nu ştiu cine sunt. Puţin bun simţ, puţină decenţă. Mă deranjează nesimţirea, lipsa de educaţie, mă deranjează orice înseamnă lipsă de şapte ani de acasă. Indiferent cine, şi dacă ar fi colegii mei m-ar deranja lucrul ăsta pentru că eu nu am apostrofat pe nimeni. Am aflat că domnul Dan sau cum îl cheamă a primit finanţări în contul personal şi a oprit nişte comisioane, a dat banii mai departe. Din punctul meu de vedere, este un lucru profund ilegal. Nu mi-am permis să spun în niciun fel", a spus Şerban Nicolae, după şedinţa BPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.