Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi dă replica lui Valeriu Zgonea

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: RĂZBOI TOTAL în PSD! Zgonea iese la rampă: ATAC public la Dragnea

Liviu Dragnea îi dă replica lui Zgonea, însă îl avertizează că nu discută foarte mult în public, restul lucrurilor urmând a fi discutate în interiorul PSD.

”O să-i spun asta domnului Zgonea când o să ne vedem: dacă atunci nu era de acord cu ceea ce s-a întâmplat la referendum, de ce a acceptat funcția de președinte al Camerei Deputaților? Dacă nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat atunci, înseamnă că el consideră că în 2012 a fost o lovitură de stat, ori eu cu asta nu pot fi de acord”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Faptul că Liviu Dragnea amintește, în prima reacție publică despre funcția lui Valeriu Zgonea de președinte al Camerei Deputațior poate lăsa de înțeles că s-ar putea forța o schimbare a acestuia.

Dragnea le-a cerut membrilor PSD să înceteze cu atacurile publice și să aștepte o dicuție în interiorul partidului.

”Eu le cer colegilor mei, care au văzut această postare, și care sunt foarte supărați să păstreze în interior aceste frustrări și supărări. Le vom discuta în interiorul partidului.

Dacă eu demisionam vineri, ceea ce vedeți acum, replici între Codrin și Zgonea pe Facebook, este la categoria ușoară. În PSD ar fi început o bătălie extrem de dură pentru putere”, a precizat liderul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.