Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Porsche a încheiat pe cale amiabilă disputa legală cu fiica actorului Paul Walker

porsche

Producătorul de automobile Porsche a anunţat miercuri că a încheiat pe cale amiabilă o dispută în justiţie cu fiica actorului american Paul Walker, care a dat în judecată compania germană după moartea tatălui ei, decedat într-un accident de automobil în anul 2013, informează AFP. "Disputa judiciară a fost rezolvată cu acordul celor două părţi implicate", a precizat constructorul german de automobile de lux, fără să precizeze însă modalităţile utilizate pentru încheierea acestui acord, conform Agerpres.

Meadow Walker, în prezent în vârstă de 18 ani, a depus plângere în justiţie împotriva companiei Porsche în 2015, după moartea tatălui ei, protagonist al filmelor din seria "Fast and Furious", care a murit pe 30 noiembrie 2013 la vârsta de 40 de ani într-un accident de automobil, în timp ce se afla la bordul unui vehicul fabricat de producătorul german.

Fiica actorului considera că lipsa sistemelor de securitate de la bordul automobilului Porsche a reprezentat un factor ce a condus la moartea tatălui ei. Actorul se afla pe scaunul din dreapta şoferului într-un automobil Porsche Carrera GT, un model produs în 2005, în momentul în care vehiculul a percutat un copac şi a luat foc, pe 30 noiembrie 2013. Ambii pasageri au murit. Bolidul era condus de Roger Rodas, un bun prieten şi consilier financiar al actorului Paul Walker.

Anchetatorii au estimat că viteza de deplasare a automobilului era prea mare, fiind în jur de 160 de kilometri pe oră. În plângerea ei depusă în instanţă, publicată şi de presa americană, Meadow Walker a afirmat că renumitul producător german de automobile, al cărui sediu general se află la Stuttgart, ştia că modelul Carrera GT era o maşină instabilă, însă nu a făcut nimic pentru a corecta această problemă.

În aceeaşi plângere se afirma şi faptul că actorul Paul Walker a rămas blocat în maşină după impact, fapt care l-a împiedicat să iasă din automobil pentru a scăpa din calea flăcărilor, din cauza funcţionării defectuoase a unui sistem de la nivelul centurii de siguranţă. Paul Walker filma în acea perioadă pentru cel mai recent lungmetraj din seria cinematografică de mare succes "Fast and Furious", în care interpreta personajul Brian O'Connor, un agent FBI infiltrat în universul organizatorilor de curse automobilistice ilegale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.