Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CJ Argeş, noi precizări în privinţa scandalului sexual

florin tecau

După ce ieri a anunțat că va consulta juriștii înainte să-și exprime un punct de vedere, presedintele Consiliului Judetean  Arges, social-democratul Florin Tecau,  a declarat astăzi că nu recunoaşte veridicitatea conversatiilor cu conotatii sexuale pe care, conform dezvaluirilor aparute într-o publicatie locala, le-ar fi purtat pe retelele se socializare.

"De câteva zile ma aflu sub presiunea amenintarilor unor dezvaluiri mediatice senzationale, sexuale daca vreti, din partea unei publicatii argesene. Consider ca toate aceste asa-zise dezvaluiri nu reprezinta decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, prin care se urmareste o campanie ampla de decredibilizare a liderilor PSD. Probabil împotriva mea nu s-au gasit alte cai de atac si s-a ales calea de atac prin presa", a precizat acesta, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Un preşedinte de CJ agaţă femei pe Facebook. Dialoguri obscene ale liderului PSD

Potrivit lui Tecău, dezvăluirile din media fac parte dintr-o strategie prin care se urmareste compromiterea sa: "Nu sunt corupt, nu sunt santajabil, nu am procese politice, nu am fost chemat la nicio ancheta sau institutie publica pentru a da declaratii. Sunt printre ultimii lideri ai PSD la nivel national care nu are un astfel de dosar. Trebuia sa mi se faca si mie un dosar. (...) E clar ca este o strategie, este o strategie de distrugere a unui om, a unei familii, a unui lider. Sunt un om cu bune si cu rele, care poate face si greseli, poate avea si puterea de a le recunoaste, dar are si puterea sa treaca peste ele. Pentru cei care ma cunosc, lucrurile sunt foarte clare, pentru cei care nu ma cunosc, vor avea în perioada urmatoare toate informatiile".

"Am intrat în viata politica si în viata administrativa stiind ce ma asteapta si fiind deschis si expus riscului, dar am avut întotdeauna alaturi de mine si voi avea în continuare familia. (...) Atacurile nu sunt de azi, de ieri, ci au început mai demult. S-a încercat si se încearca atacul progresiv asupra tuturor membrilor familiei mele, dar cred ca lucrul cel mai important este ca am reusit si vom reusi împreuna, uniti, sa demonstram ca suntem o familie adevarata. Împreuna am depasit aceste momente dificile, împreuna îmi doresc sa le depasim în continuare si, împreuna cu familia si cu colegii mei, sa reusesc sa duc la bun sfârsit proiectele începute la conducerea CJ Arges", a mai declarat Florin Tecau.

Saptamânalul "Ancheta" a publicat, în urma cu o zi, o serie de conversatii, multe dintre ele cu continut sexual explicit, pe care presedintele CJ Arges le-ar fi avut cu un cont fictiv deschis pe o retea de socializare chiar de catre jurnalisti.

Citeşte şi: Prima reacție a președintelui CJ Argeș după ce a fost prins când agăța pe Facebook

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.