Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primii traseisti se duc la PSD: "Mereu vagoanele urmeaza locomotiva"

????????????????????????????????????????????????????
De-abia ce-a adoptat Guvernul o Ordonanta de Urgenta in acest sens, ca la Braila un primar PDL este deja hotarat: Plec la PSD! Primarul comunei Galbenu, democrat-liberalul Ganea Nicolae, a declarat pentru Infobraila ca a luat decizia, dupa ce a aflat ca OUG privind migratia alesilor locali a fost adoptata de Guvern, sa se inscrie in PSD. "Plec la PSD si o fac pentru binele comunei. M-am hotarat. E bine in comuna Galbenu de cand am zis doar cu vorba ca sunt cu ei, de data asta ma inscriu. E dreptul meu, daca asa spune legea. O sa am majoritate, nu-mi fac griji. Consilierii locali ma vor urma, asa e normal. Totdeauna vagoanele urmeaza locomotiva, mai ales acum", a spus Ganea, potrivit sursei citate. Un alt edil brailean, primarul PDL al comunei Viziru, a declarat ca inca nu s-a hotarat daca va pleca la PSD, subliniind ca un raspuns in acest sens ne poate furniza peste 10 zile.

"Ma mai gandesc daca plec la PSD. Peste 10 zile daca ma sunati va spun. Trebuie sa analizez mai bine", a mentionat Priceputu.

Inainte de alegerile europarlamentare, primarul Dima Priceputu a participat la un miting electoral PSD, declarand ca este doar "un simpatizant al PSD" si ca PDL l-a tratat "ca pe un nimic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.