Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, luat la ţintă de liderii UDMR: 'Producţii propagandistice'

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, este dat exemplu negativ de liderii UDMR. Într-o conferinţă de presă, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, şi Porcsalmi Bálint, preşedintele executiv al UDMR, au afirmat că emisiunea lui Rareş Bogdan este una propagandistică.

Vezi şi: Execuție fără finalizare: 'Sorin Grindeanu este preşedintele PSD Timiş'

Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Cluj, cei doi lideri ai UDMR au explicat prezenţa rară a liderilor UDMR în studiourile televiziunilor, la talk-show-uri, în ultimii ani, în condiţiile în care a existat o perioadă în care lideri maghiari precum György Frunda sau Péter Eckstein-Kovács erau prezenţe regulate în acest gen de programe. În prezent există puţini purtători de mesaje din partea UDMR, chiar dacă problemele care afectează comunităţile de maghiari din Transilvania sunt dezbătute public.

Potrivit foter.ro, Kelemen şi Porcsalmi au afirmat că sunt invitaţi mult mai rar la televiziuni, iar acestea oferă publicului producţii făţiş propagandistice, cum ar fi emisiunea războinică a lui Rareş Bogdan, la care lideri UDMR nu doresc să participe. În plus, există o discepanţă între subiectele stabilite şi ceea ce se întâmplă în studio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.