Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul Universităţii Craiova, Cezar Spânu, noul secretar regional al CNMR

aid-romania.org
CNMR

Cu prilejul aniversării a 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu a participat astăzi, 27 Octombrie, la Şedinţa Festivă a Senatului Universității din Craiova, eveniment dedicat acestui moment important în aria educațională ce marchează 70 de ani de învăţământ superior la Craiova, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: EŞEC RĂSUNĂTOR pentru Halep! Simona îşi ia ADIO de la Turneul Campioanelor

La eveniment, alături de membri ai Guvernului şi Parlamentului României, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale, oficialităţi locale şi regionale, parteneri din mediul socio-economic, au participat vicepreședinții CNMR Sorin Mihai Cîmpeanu și Valentin Popa, Tudorel Nicolae, președintele filialei CNMR Dolj, și rectorii Nicolae Istudor și Călin Oroș, membri CNMR.

În discursul său, președintele CNMR Alexandru Cumpănașu a evidențiat preocuparea Coaliției în ceea ce privește necesitățile mediului academic, a felicitat Universitatea pentru cei 70 de ani de activitate și a anunțat numirea domnului Cezar Spânu, rector al Universității din Craiova, în funcția de Secretar Regional al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Citeşte şi: Sumă FABULOASĂ încasată de statul român după vânzarea activelor Oltchim

Cu această ocazie, toți membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României felicită Universitatea din Craiova pentru reușitele de până acum în cadrul învătământului universitar și urează mult succes în continuare atât Universității cât și domnului Cezar Spânu, noul Secretar Regional al CNMR.

Citeşte şi: CTP, reacţie DURĂ după eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: 'Nu a fost CAPABILĂ psihic...' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.