Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește MARELE TUN la Compania Națională Aeroporturi București

tun

UPDATE: Drept la replică

Având în vedere articolul publicat de www.stiripesurse.ro în data de 21.09.2016 privind la Compania Națională Aeroporturi București, în care a fost publicat numele meu ( Cristian ALEXE), cu referire la competența mea profesională și posibila incompatibilitatea cu anumite funcții ocupate în cadrul acestei companii, vă solicit sa publicați pentru informarea corecta a cititorilor dvs CV-ul atașat din care reiese ca am experiență de peste 10 ani în aviație, ocupând treptat începând cu anul 2002, posturi de la inginer, auditor, șef serviciu, Director Calitate și Siguranța, Director Aeroport Băneasa, Director Executiv la C.N.A.B. cu responsabilitatea și coordonarea operațiunilor pe ambele aeroporturi, managementul siguranței aeroportuare și asigurarea conformității (aproximativ 500 salariați coordonați).

 

Ca pregătire profesională sunt inginer de aviație cu specializarea instalații și ec hipamente de bord. Suplimentar indic doar câteva elemente cheie: sunt ceritficat de către Organizația Internațională a Aviației Civile ca International Airport Professional (4 persoane în Romania), auditor de aeroporturi - ICAO AGA (singurul din Romania) și auditor șef - business continuity (British Standards Institution).

In timp ce tot mai multi calatori ajung sa piarda avioanele din cauza aglomeratiei teribile de pe Aeroportul Otopeni, conducerea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti lucreaza din greu, zi si noapte. Dar nu la remedierea deficientelor, ci la „asezarea casutelor” din organigrama, astfel incat „sagetile” ajunse pe diverse filiere de influenta in Consiliul de Administratie nu cumva sa impiedice marele tun care se pregateste aici, scrie national.ro.

Copii bătuți și înfometați la centru de plasament din Capitală

Ionut Mosteanu, cel ajuns secretar  de stat de la Transporturi fara a fi terminat o facultate, dupa cum rade tot ministerul, apasa disperat pe acceleratia schimbarilor, stiind ca timpul este scurt si insusi premierul Dacian Ciolos se intereseaza de caz. Asa ca, la randul sau, Cosmin Pestesan, devenit „jupanul” CNAB, a copt–o de o noua organigrama. In urma careia s-a protapit la conducere o „gasca” unita in varii interese, dar cu dosarele de cadre cam pe naspa pentru asemenea functii. Astfel, Tudor Jidav a ajuns director general tehnic operational, primind blagoslovirea pretectorului Gabriel Tara. Cel care da semnale aiurea ca s-ar pensiona, daca tot nu renunta la vreme la butoanele subterane. Iar despre noul director Jidav exista informatii ca, dupa asigurarea Aeroportului pe o suma uriasa la firma unde sotia sa era angajata, s-a ales cu un dosar de toata frumusetea la DNA. Si propulsarea lui Cristian Alexe drept director de conformitate cu Ordinul 139 nu este una chiar „conforma” cu fisa postului. Sa mai mentionam si ca Bondar a ajuns director de securitate, Viorel Tanase a fost promovat si el, locul acestuia fiind luat de Cristinel Smadu, dar bomba cea mare este ca pana si „nemuritorul” director financiar Dragos Brezeanu va fi schimbat cu Dan Baciu, cunoscut drept omul lui Liviu Radu.

 

Având în vedere articolul publicat de www.stiripesurse.ro în data de 21.09.2016 privind la Compania Națională Aeroporturi București, în care a fost publicat numele meu ( Cristian ALEXE), cu referire la competența mea profesională și posibila incompatibilitatea cu anumite funcții ocupate în cadrul acestei companii, vă solicit sa publicați pentru informarea corecta a cititorilor dvs CV-ul atașat din care reiese ca am experiență de peste 10 ani în aviație, ocupând treptat începând cu anul 2002, posturi de la inginer, auditor, șef serviciu, Director Calitate și Siguranța, Director Aeroport Băneasa, Director Executiv la C.N.A.B. cu responsabilitatea și coordonarea operațiunilor pe ambele aeroporturi, managementul siguranței aeroportuare și asigurarea conformității (aproximativ 500 salariați coordonați).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.