Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoc pentru CSM Bucureşti: Echipa masculină de handbal, eliminată din Cupa EHF

minge handbal

CSM București, vicecampioana României, a fost eliminată neașteptat din Cupa EHF la handbal masculin, după ce a fost învinsă de formația croată RK Zamet cu scorul de 27-21 (13-15), sâmbătă, la Rijeka, în manșa a doua a turului secund preliminar al competiției.

CSMB a ratat calificarea în faza următoare după o repriză secunde foarte slabă. Echipa antrenată de Zvonko Sundovski, învingătoare în prima manșă cu 29-23, conducea cu 15-13 la pauză și părea să obțină o calificare la pas în turul al treilea preliminar. Însă, CSMB a marcat doar 6 goluri în partea secundă, primind 14. În cele din urmă, scorul general a fost egal, 50-50, dar croații merg mai departe grație numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. Pentru CSM au marcat Krsto Milosevic 3 goluri, Goce Georgievski 5, Marius Stavrositu 1, Javier Humet Gaminde 4, Marius Novanc 3, Sasa Marjanac 3, Nicușor Negru 1, Samvel Aslanian 1.

Golurile echipei croate au fost reușite de Mateo Hrvatin 4, Patrik Martinovic 2, Tin Lucin 7, Jadranko Stojanovic 1, Paulo Grozdek 1, Matija Golik 2, Marin Kruzic 6, Raul Valkovic 1, Ivan Majic 3. Arbitri au fost grecii Konstantinos Katsikis și Michalis Michailidis, iar delegat EHF a fost bosniacul Vladimir Jovic, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.