Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Statul Islamic a atacat în apropiere de Paris/ Poliția a luat cu asalt locația

rt.com
police

Un bărbat a ucis luni seară cu mai multe lovituri de cuţit un poliţist la Magnanville în apropiere de Paris, înainte de a-i lua ostatici pe soţia şi fiul victimei la domiciliul lor, potrivit unor surse din poliţie, informează AFP.

Vezi și: Victor Ponta: Iohannis, demisia și pe urmă te cred cu integritatea! Ai FURAT o casă cu acte false

Ulterior organizația Stat Islamic și-a asumat atacul. Un "combatant al Statului Islamic" (SI) l-a ucis cu lovituri de cuţit pe poliţist, precum şi pe partenera acestuia luni noapte în faţa casei sale dintr-o suburbie a Parisului, a anunţat agenţia de ştiri Amaq legată de gruparea extremistă, potrivit centrului american de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, informează AFP şi Reuters. 

"Un combatant al SI l-a ucis pe comisarul-adjunct de poliţie din oraşul Les Mureaux, precum şi pe soţia acestuia cu armă albă în apropiere de Paris", a scris Amaq pe website-ul ei.

"Negocierile nu puteau avea succes, s-a decis asaltul" în jurul miezului nopţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne Pierre-Henry Brandet. 

Poliţiştii Raid "au descoperit cadavrul unei femei" şi "atacatorul a fost ucis". Un băiat de trei ani "şocat dar nevătămat" a fost luat de echipele medicale, a declarat procurorul din Versailles. 

Poliţistul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit când se întorcea acasă luni seară la Magnanville în apropiere de Paris. Nu se cunoaşte motivul criminalului care i-a luat apoi ostatici pe soţia şi fiul victimei la domiciliul lor, potrivit Ministerului de Interne.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.