Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL îl bagă la apă pe Dacian Cioloș

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Premierul tehnocrat Dacian Cioloș și-a lipit definitiv imaginea de cea a PNL, după ce a participat la două acțiuni electorale ale partidului. Deși susținea că nu este de acord cu faptul că liberalii îi folosesc imaginea pe afișele electorale, Cioloș nu a ezitat să se alăture celor de la PNL și chiar să le preia sloganul electoral ”România Înainte”.

Citește și: Profeția lui Rareș Bogdan: cât vor lua PSD și PNL la alegerile parlamentare

Citește și: LIVE - Mitingul PNL: Cioloș, primit ca un rock star. Gorghiu: România va fi condusă de un liberal

Citește și: Primarul general anunță: Manifestația PNL a blocat Capitala/ FOTO

Conform sondajelor interne ale PNL care vin la partid, implicarea abruptă a lui Dacian Cioloș de partea PNL în aceste alegeri parlamentare i-au adus acestuia un ușor recul la capitolul încredere. Cioloș a pierdut 1-2% la încredere, ceea ce pentru PNL este cât se poate de prost.

Surse din PNL ne-au explicat că Dacian Cioloș nu a intrat cu arme și bagaje în PNL tocmai pentru că statutul de independent politic îi conferea câteva procente în plus față de scorul electoral al partidului. Asocierea politică nu-i priește lui Cioloș și asta s-ar putea să dăuneze scorului final obținut de PNL.

Liberalii speră ca în timpul rămas până la alegeri să recupereze și chiar să crească potențialul lui Dacian Cioloș, pentru că acesta nu se va mai implica în campania electorală și nu va participa la mitinguri electorale ale PNL. Cioloș va fi alături de PNL doar cu mesajul, dar nu și cu prezența fizică.

Conform trendului afișat de studiile sociologice ale PNL, în această campanie există o puternică tendință de polarizare și tocmai de aceea este posibil ca Dacian Cioloș să revină pe val până în ziua alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.