Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Blondie revine cu un nou album în luna mai

casti muzica

Trupa americană Blondie, formaţie pionieră a stilurilor new wave, punk şi post-punk, va lansa la 5 mai un nou album, "Pollinator", care va conţine colaborări cu câţiva artişti de prestigiu printre care Sia, Johnny Marr sau Joan Jett, a anunţat miercuri casa de discuri BMG, transmite AFP. Acesta va fi cel de-al 11-lea album al formaţiei.

Mai mulţi artişti din diferite generaţii au fost invitaţi să colaboreze la piesele acestui nou album cu membrii trupei formate în 1975 de diva blondă Debbie Harry (71 de ani) şi chitaristul Chris Stein (67 de ani). Astfel, alături de glorii ale anilor '80 printre care Johnny Marr (ex-Smiths) sau solista rock Joan Jett, pe noul album îşi vor face simţită prezenţa şi artişti mai noi, precum cantautoarea australiană Sia (41 de ani), Nick Valensi (36 de ani), chitaristul de la The Strokes, sau reprezentanţi ai noii gărzi, cum este tânăra britanică Charli XCX (24 de ani).

Trupă emblematică a scenei post-punk newyorkeze, formaţia Blondie a intrat în istoria muzicii rock cu hituri precum "Heart of Glass", "Call Me" sau "One Way or Another", conform Agerpres. Formaţia, care a vândut peste 40 de milioane de discuri în întreaga lume, va porni din aprilie şi într-un nou turneu mondial ce va începe în Australia şi Noua Zeelandă şi apoi se va îndrepta spre Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.